King Webmarketing - Cases waar wij erg trots op zijn!

 

magento

Ook Overstappen naar Magento 2?

Geen bla bla, maar daadwerkelijk online resultaten. Eerlijke en transparante communicatie met een informele ondertoon. Magento webshop? Beter vindbaar worden in Google.

Cases

Hieronder vind je een greep uit onze cases. Stuk voor stuk cases om trots op te zijn met tevreden klanten als gevolg. Dit is de doelstelling die King altijd voor ogen heeft. Voor zowel bestaande als nieuwe klanten gaan wij altijd voor het maximale resultaat! Klik op een case om meer te weten te komen over de behaalde resultaten. Staat jou case hier binnenkort ook tussen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Referenties

Tsja wat kan ik zeggen, ik heb hiervoor 2 andere partijen gehad en over de ene partij was ik niet tevreden. Dit omdat deze partij niet de juiste kennis had en manier van werken. De tweede partij was wel kundig en snel maar de prijs was aan de stevige kant. Ik kwam via via in contact met Robin van King en tot op de dag van vandaag kan ik niet zonder. In de Magento markt is het lastig om een goede prijs/kwaliteit verhouding te vinden maar ik heb hem gevonden. Ik zou dit aanraden als je een webshop hebt of wilt en je overzicht en groei wil en los van het feit dat je een goede professionele partner wil, ook iemand om mee te sparren? Dan zou ik voor King kiezen.
Je mag me altijd bellen voor meer informatie.

Jelle Heidinga | Eigenaar Portofoonweb.nl

Jelle Heidinga

Eigenaar Portofoonweb.nl

Ik heb verschillende bureaus voordat ik bij King kwam in hand genomen, alleen ontbrak er 2 dingen bij de vorige bureaus. 1: Persoonlijk contact met een vast persoon 2: Duidelijkheid van zaken
King heeft ons goed geholpen met het bouwen van een Magento 2 webshop waar ik blij mee ben. Geen geouwehoer meer of vaagheden, stabiel en winstgevend. Ik raad King Webmarketing aan als je naast het bouwen van een Magento webshop ook algemeen advies wilt over hoe je een shop moet runnen.

Sill Marinus | Eigenaar Vlaggenuniefriesland.nl

Sill Marinus

Eigenaar vlaggenunie.nl

ben je al klaar
voor magento 2?

Informatie aanvragen