King Webmarketing - Cases waar wij erg trots op zijn!

 

Explosief groeien met jouw Webshop? 🚀

Geen bla bla, maar daadwerkelijk online resultaten. Eerlijke en transparante communicatie met een informele ondertoon. Meer resultaat en minder kosten met je ADS campagnes? Beter vindbaar worden in Google?

Cases

Hieronder vind je een greep uit onze cases. Stuk voor stuk cases om trots op te zijn met tevreden klanten als gevolg. Dit is de doelstelling die King altijd voor ogen heeft. Voor zowel bestaande als nieuwe klanten gaan wij altijd voor het maximale resultaat! Klik op een case om meer te weten te komen over de behaalde resultaten. Staat jou case hier binnenkort ook tussen? Neem dan gerust contact met ons op. 

Referenties

Tsja wat kan ik zeggen, ik heb hiervoor 2 andere partijen gehad en over de ene partij was ik niet tevreden. Dit omdat deze partij niet de juiste kennis had en manier van werken. De tweede partij was wel kundig en snel maar de prijs was aan de stevige kant. Ik kwam via via in contact met Robin van King en tot op de dag van vandaag kan ik niet zonder. In de Magento markt is het lastig om een goede prijs/kwaliteit verhouding te vinden maar ik heb hem gevonden. Ik zou dit aanraden als je een webshop hebt of wilt en je overzicht en groei wil en los van het feit dat je een goede professionele partner wil, ook iemand om mee te sparren? Dan zou ik voor King kiezen.
Je mag me altijd bellen voor meer informatie.

Jelle Heidinga

Eigenaar Portofoonweb.nl

Bij het zoeken voor een webshop die bij mijn bedrijf past heb ik best wel lang gezocht op het internet, het probleem voor mij was dat er veel aanbieders zijn die zich alleen in oplossingen profileren wat op voorhand een goede zaak is, maar de reden dat ik voor King koos is omdat ze realistisch zijn en kritisch kijken naar wat voor jou wel of niet werkt. Ik heb de samenwerking als proactief en professioneel maar wel persoonlijk ervaren. De resultaten tot zo ver zijn top, een grote community en een stijging van onze omzet. Ik zou het zeker aanbevelen aan iedere andere eigenaar van een webshop die bij voorkeur de webshop heet als fulltime baan. Ik merk namelijk dat het een relatie is geworden en het fijne vind ik dan het maandelijkse praatje en evaluatie dit geeft me overzicht.

Jasmijn Schnater

Eigenaresse Jasjehandtasje.nl

ben je al klaar
voor magento 2?

Informatie aanvragen