Linkbuilding pakketten: de autoriteit van jouw website verbeteren

Linkbuilding pakketten

Linkbuilding pakketten

Hoger in Google met linkbuilding pakketten

Er zijn diverse manieren om een hoge positie in de zoekresultaten van Google te krijgen. De beste manier om een hoge positie te krijgen en deze positie ook vast te houden, is door diverse zoekmachineoptimalisatie strategieën met elkaar te combineren. Dit betekent dat je niet alleen in een standaard SEO pakket van King Webmarketing investeert, maar ook een linkbuilding pakket afneemt.

Linkbuilding: een korte introductie

Linkbuilding betreft het verzamelen van links naar je website, zodat je website hoger in de zoekresultaten van Google terecht komt. Google kijkt bij het indexeren van je website namelijk niet alleen naar de indeling en de inhoud van je site, maar ook naar het aantal links naar jouw website. Door externe links te verzamelen, wordt je website beter beoordeeld en komt je site hoger in de zoekresultaten van Google terecht.

Dat linkbuilding goed werkt voor een hogere positie in Google, betekent niet dat je zomaar allerlei soorten links naar je website kan plaatsen. Google beoordeelt links namelijk alleen goed als het om relevante links gaat, van kwalitatief hoogwaardige websites naar jouw eigen website. Het droppen van de url van je website in allerlei fora, op diverse startpagina’s en op vreemde websites werkt dus niet.

Linkbuilding met King Webmarketing

King Webmarketing weet precies hoe Google de links naar jouw website beoordeelt. Wij weten wanneer een link goed beoordeeld wordt en weten bovendien hoe we een goede link moeten regelen voor jouw website, zodat je site inderdaad een betere positie krijgt. Door de linkbuilding van jouw site of shop uit handen te geven aan King Webmarketing, weet je dan ook zeker dat je website inderdaad een hoge positie in Google krijgt. Daar komt nog bij dat je zelf geen tijd meer hoeft te steken in linkbuilding, waardoor je je gewoon kunt blijven focussen op de core-business van je bedrijf.

Linkbuilding werkt alleen als je deze SEO strategie op de lange termijn volhoudt. Het heeft geen zin om een paar links naar je website te plaatsen en vervolgens niets meer te doen met linkbuilding: je moet het langer volhouden. Omdat dit veel tijd kost, begrijpen wij dat je op zoek bent naar een linkbuilding specialist om het verzamelen van links uit handen te geven. Door een linkbuilding pakket af te nemen bij King Webmarketing, kun je voor langere tijd in de linkbuilding van jouw site of shop investeren. En omdat wij verschillende soorten linkbuilding pakketten aanbieden, vind je altijd een linkbuilding pakket dat bij jou past.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over linkbuilding of over onze verschillende linkbuilding pakketten? Neem dan contact met ons op. Wij beantwoorden al je vragen en vertellen je graag meer over onze dienstverlening en onze linkbuilding pakketten. Direct een afspraak maken met King Webmarketing? Dan kun je ook contact met ons opnemen, zodat we een afspraak in kunnen plannen om kennis te maken.

Offerte aanvragen


Doe de Google Ads scan

Vraag vrijblijvend de Google Ads scan aan en kijk wat er beter kan!

Doe de Google Ads scan

DE 3 K'S VAN KING

  • Koninklijke service
  • Koning in SEA & SEO.
  • Klasse