King Webmarketing - The Royal Family uit Drachten!

 

Explosief groeien met jouw Webshop? 🚀

Geen bla bla, maar daadwerkelijk online resultaten. Eerlijke en transparante communicatie met een informele ondertoon. Meer resultaat en minder kosten met je ADS campagnes? Beter vindbaar worden in Google?

Over King

The Royal King Family bestaat uit een stel knappe koppen die het beste zijn in hun vakgebied. Wij hebben SEO en SEA (Google ads) vertegenwoordigd in ons paleis en wij kunnen jou daarom bedienen over de hele linie om jouw webshop te laten groeien. Bij ons ben je geen nummertje en krijg je de aandacht die je verdient. Geen bla bla, maar daadwerkelijk resultaat. Wij houden van korte lijnen en duidelijke communicatie, daarom communiceer je altijd met één vast aanspreekpunt die altijd bereikbaar is en altijd voor je klaar staat!   

Meet the kings

Robin photo

Robin

King

Ruben photo

Ruben

Content Koning

Bart photo

Bart

Technische SEO

Selder photo

Selder

SEA King

Max photo

Max

SEA Prins

MISSIE

Het is de missie van King om jou te voorzien van de juiste Online Marketing voor jouw Webshop. Een juiste Online Marketing strategie gaat nu eenmaal niet over één nacht ijs en vergt een goede voorbereiding en een stabiel langetermijnplan waar SEO, SEA en Conversie optimalisatie belangrijke onderdelen van zijn. Nadat wij deze essentiële stabiele basis hebben gelegd is het tijd om jouw webshop te laten renderen! Verder vinden wij het belangrijk om je mee te nemen in onze workflow zodat je in ieder geval weet hoe de motor werkt.

VISIE

Bij King sta jij als klant altijd centraal. Bij ons kun je jouw verhaal kwijt en sparren wij graag met jou over de manieren om jouw online business te verbeteren op SEO, SEA en Conversie gebied. Wij heten King maar wij behandelen jou als echte King. Wij zorgen ervoor dat jij grip krijgt én houdt op jouw online prestaties. Wij houden ervan om maandelijks te evalueren over de voortgang en de nieuw op te pakken uitbreidingen, wij doen dit altijd in een informele setting onder het genot van een bakje koffie, flesje bier of pizza slice!

Koninklijke service

It's all in the name! Wij zijn King, maar wij behandelen onze klanten ook als Kings! Klant is daarom altijd King.

Bij ons ben je geen nummertje maar krijg je de volle 100% aandacht met altijd een vast aanspreekpunt.

Koning in SEO & SEA

Wij zijn Koning in het bouwen van Online advertenties en het verbeteren van jouw online vindbaarheid.

En dat alles op basis van transparantie communicatie en een no nonsense aanpak. Bij ons geen bla bla, maar daadwerkelijk online resultaten voor jouw business.

KLASSE

Wij zijn oprecht betrokken en geїnteresseerd in jouw online business. Ons doel is om gezamenlijk met jou te groeien.

Dit doen we door ons zeer loyaal op te stellen en alles wat wij doen met 100% passie en inzet te doen. Een team, een taak: online groeien!

GRATIS Google Ads scan?

Informatie aanvragen