King Webmarketing - The Royal Family uit Drachten!

The royal family

Over King

The Royal King Family bestaat uit een stel knappe koppen die het beste zijn in hun vakgebied. Wij hebben design, development en SEO vertegenwoordigd in ons paleis en wij kunnen jou daarom bedienen over de hele linie om jouw online business te laten groeien. Bij ons ben je geen nummertje en krijg je de aandacht die je verdient. Geen bla bla, maar daadwerkelijk resultaat. Wij houden van korte lijnen en duidelijke communicatie, daarom communiceer je altijd met één vast aanspreekpunt die altijd bereikbaar is en altijd voor je klaar staat!   

Meet the kings

Robin photo

Robin

King

Ruben photo

Ruben

Design

Bart photo

Bart

Development

Max photo

Max

SEO

MISSIE

Het is de missie van King om jou te voorzien van een stabiele en goed opgebouwde webshop of website met als doelstelling om voor jou business een online groei te kunnen realiseren op de lange termijn. Een webshop of website bouwen gaat nu eenmaal niet over één nacht ijs en vergt een goede voorbereiding en een stabiel langetermijnplan waar onderhoud, doorontwikkeling en beveiliging belangrijke onderdelen van zijn. Nadat wij deze essentiële stabiele basis hebben gelegd is het tijd om jouw online business te laten renderen!

VISIE

Bij King sta jij als klant altijd centraal. Bij ons kun je jouw verhaal kwijt en sparren wij graag met jou over de manieren om jouw online business te verbeteren op development, design en SEO-technisch gebied. Wij heten King maar wij behandelen jou als echte King. Wij zorgen ervoor dat jij grip krijgt én houdt op jouw online prestaties. Wij houden ervan om maandelijks te evalueren over de voortgang en de nieuw op te pakken uitbreidingen, wij doen dit altijd in een informele setting onder het genot van een bakje koffie, flesje bier of pizza slice!

Koninklijke service

It's all in the name! Wij zijn King, maar wij behandelen onze klanten ook als Kings! Klant is daarom altijd King.

Zelfs in de avonduren en in het weekend. Bij ons ben je geen nummertje maar krijg je de volle 100% aandacht met altijd een vast aanspreekpunt.

Koning in Webshops

Wij zijn Koning in het bouwen van webshops en het verbeteren van uw online vindbaarheid.

En dat alles op basis van transparantie communicatie en een no nonsense aanpak. Bij ons geen bla bla, maar daadwerkelijk online resultaten voor jouw business.

KLASSE

Wij zijn oprecht betrokken en geїnteresseerd in jouw online business. Ons doel is om gezamenlijk met jou te groeien.

Dit doen we door ons zeer loyaal op te stellen en alles wat wij doen met 100% passie en inzet te doen. Een team, een taak: online groeien!

BEN JE AL KLAAR VOOR MAGENTO 2?

Informatie aanvragen