King Webmarketing - Referenties die genoeg zeggen!

 

Vlaggenuniefriesland.nl

Ik heb verschillende bureaus voordat ik bij King kwam in hand genomen, alleen ontbrak er 2 dingen bij de vorige bureaus. 1: Persoonlijk contact met een vast persoon 2: Duidelijkheid van zaken.

King heeft ons goed geholpen met het bouwen van een Magento 2 webshop waar ik blij mee ben. Geen geouwehoer meer of vaagheden, stabiel en winstgevend. Ik raad King Webmarketing aan als je naast het bouwen van een Magento webshop ook algemeen advies wilt over hoe je een shop moet runnen.

Sill Marinus | Eigenaar Vlaggenuniefriesland.nl

PORTOFOONWEB

Tsja wat kan ik zeggen, ik heb hiervoor 2 andere partijen gehad en over de ene partij was ik niet tevreden omdat deze partij niet de juiste kennis had en manier van werken. De tweede partij was wel kundig en snel maar de prijs was aan de stevige kant. Ik kwam via via in contact met Robin van King en tot op de dag van vandaag kan ik niet zonder. In de Magento markt is het lastig om een goede prijs/kwaliteit verhouding te vinden maar ik heb hem gevonden. Ik zou dit aanraden als je een webshop hebt of wilt en je overzicht en groei wil en los van het feit dat je een goede professionele partner wil, ook iemand om mee te sparren? Dan zou ik voor King kiezen.

Je mag me altijd bellen voor meer informatie.

Jelle Heidinga | Eigenaar Portofoonweb.nl

Jasjehandtasje.nl

Bij het zoeken voor een webshop die bij mijn bedrijf past heb ik best wel lang gezocht op het internet, het probleem voor mij was dat er veel aanbieders zijn die zich alleen in oplossingen profileren wat op voorhand een goede zaak is, maar de reden dat ik voor King koos is omdat ze realistisch zijn en kritisch kijken naar wat voor jouw wel of niet werkt. Ik heb de samenwerking als proactief en professioneel maar wel persoonlijk ervaren. De resultaten tot zo ver zijn top, een grote community en een stijging van onze omzet. Ik zou het zeker aanbevelen aan iedere andere eigenaar van een webshop die bij voorkeur de webshop heet als fulltime baan. Ik merk namelijk dat het een relatie is geworden en het fijne vind ik dan het maandelijkse praatje en evaluatie dit geeft me overzicht.

Jasmijn Schnater | Eigenaar jasjehandtasje.nl

Fourbyfourclothing.com

Voordat we bij King webmarketing kwamen hadden we het via via geregeld voor een vriendenprijs, de webshop werkte wel maar niet optimaal. Trage laadtijden en weinig conversies, na het advies van Robin zijn we over gegaan naar een gedegen plan van aanpak. Met als resultaat een converterende webshop die snel laad en waar we rekening met het gedrag van de bezoeker houden. Wij ervaren de samenwerking met King Webmarketing als zeer professioneel. Thanks Robin voor de snelle en persoonlijke aanpak, keep it going!

Timo Hietkamp & Tom Tamboer | Eigenaar Fourbyfourclothing.com

Masterhome.fr

We have been working together with King Webmarketing for six months now and are very happy with the results.
King Webmarketing improved our online presence and made sure we have a top position in Google. Besides they have developed several Facebook campaigns that have proven to be very effective. We have reached new customers that live in Nice as well as tourists. Everybody that visits Nice and connects to Facebook will see our ad; pictures or short attractive videos made by King Webmarketing. If you would like to have a solid online presence and make your business grow: King Webmarketing is your partner.

Marisol Becerra | Bedrijfsleider Masterhome.fr

BOXERSHORTSHEREN.NL

Bij het zoeken van een partij is de klik belangrijk en het gevoel dat ze met je meeleven en denken. Dit doet King goed, ze zijn hard op inhoud en zacht op relatie. Dit heb ik juist nodig omdat ik zelf soms niet zeker weet wat ik doe online. Wil je vooruit en de linkerbaan op met jouw webshop? Dan zou ik zeker met King zaken doen, ze gaan voor Goud.
Verder ben ik blij dat ik nu ook dagelijks orders heb vanuit Google op de zoektermen Boxershorts, Zaccini boxershorts en Funderwear boxershorts. Dit zorgt ervoor dat we kunnen groeien als bedrijf en budget vrij kunnen maken voor een overstap naar Magento 2 in de toekomst.