King Webmarketing - Hoger in Google met onze SEO pakketten!

 

SEO PAKKETTEN

Wil jij online beter gevonden worden? Of beter gezegd: wil jij gevonden worden als een Koning? Kies dan voor een van onze koninklijke SEO pakketten die het beste past bij jouw situatie. Onderstaande pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Bij King zit je nergens aan vast. Eerlijk, transparant en daadwerkelijk online resultaat!

Starter

Tot 4 zoekwoorden

2,5 uur linkbuilding
2,5 uur on page SEO
2,5 uur Technische SEO

1 Hoogwaardig artikel per maand

Maandelijkse rapportage

Toegang tot SEO King tool

Zoekwoordonderzoek

Perfect voor de zzper

Gericht op de kern van je bedrijf

€750p.mnd

Aanvragen

Meest gekozen

TROONOPVOLGER

Tot 10 zoekwoorden

5 uur linkbuilding
5 uur on page SEO
5 uur Technische SEO

2 Hoogwaardige artikels per maand

Maandelijkse rapportage

Toegang tot SEO King tool

Zoekwoordonderzoek (plus)

Perfect voor kleine bedrijven

Meerdere producten/ diensten verbeteren

€1500p.mnd

Aanvragen

TROONZITTER

Tot 15 zoekwoorden

10 uur linkbuilding
10 uur on page SEO
10 uur Technische SEO

4 Hoogwaardige artikels per maand

Maandelijkse rapportage

Toegang tot SEO King tool

Zoekwoordonderzoek (uitgebreid)

Concurrentieonderzoek (maandelijks)

Perfect voor mkb

Alle categorieën verbeteren

€3000p.mnd

Aanvragen

Meer bezoekers, meer conversie, meer winst. Niets minder.

STARTER

Dit pakket is aan te raden als je lokaal goed gevonden wilt worden, en niet zo zeer landelijk, maar de focus hebt op een gebied of een provincie alleen. Of als je wel landelijk goed gevonden wilt worden maar met een niet al te concurrerende business waarbij de focus op normale concurrentie zoekwoorden ligt.

De reden dat we de pakketten zo indelen is om samen een realistisch doel neer te zetten waarvoor wij onze handen in het vuur durven te steken. Verwachte resultaat is een top 5 positie na circa 8 maanden met diverse zoekwoorden.

TROONOPVOLGER

Dit pakket is aan te raden als je een webshop hebt of een concurrerende dienst aanbiedt en op landelijk niveau verkoopt. Binnen dit pakket kunnen wij echt aan de slag voor meerdere webshop categorieën of diensten pagina's.

Wij doen een uitgebreider zoekwoorden onderzoek dan in het starterspakket. Verder bekijken wij de concurrentie aandachtig en maken wij een analyse op welke punten zij goed scoren, zodat jij hierop ook goed gaat scoren. Het doel? De concurrentie voorbij streven! Verwachte resultaat is een top 5 positie na circa 7 maanden met diverse zoekwoorden.

TROONZITTER

Dit is het pakket voor de echte Koning. Binnen dit pakket gaan we aan de slag voor meerdere categorieën en subcategorieën of diensten pagina's en subpagina's zodat je op alle fronten kansen creëert om te scoren.

Verder zit hier een maandelijkse concurrentieanalyse bij i.p.v. een eenmalige. Dit pakket is aan te raden als je al een redelijk omzet genereert. Verwachte resultaat is een top 5 positie na circa 6 maanden met diverse zoekwoorden.

King webmarketing is
officieel Google Partner