SEO scan: laat jouw website scannen en ontdek verbeterpunten

SEO Scan

SEO Scan

Als je een website of webshop hebt, dan wil je maar twee dingen: dat-ie vindbaar is en dat het je omzet oplevert. Met een grondige SEO-scan ontdek je hoe je website of -shop ervoor staat. En vooral: waar de kansen liggen.

Wat is een SEO-scan en hoe werkt het?

Met een SEO-scan krijg je een schat aan informatie, waarmee je je website of webshop grondig verbetert. De SEO-test van King laat zien hoe vind- en leesbaar je website is. En hoe goed zoekmachines zoals Google je website of -shop kunnen scannen. Kortom, waardevolle data die cruciaal is voor je online succes.

Welke data levert een SEO-test je op?

Simpel gezegd: alle informatie die nodig is om je website of webshop beter vindbaar en meer zoekmachine-vriendelijk te maken. De SEO-scan van King meet de technische staat van je website of -shop, de paginastructuur, tekstopbouw én hoe toegankelijk je website of -shop is op verschillende apparaten.

Waarom de SEO-scan van King Webmarketing?

Omdat SEO complexe materie is. Omdat je complexe materie niet wilt uitbesteden aan de eerste, de beste. En omdat King Webmarketing niet de eerste, de beste is. Er zijn veel partijen die zich SEO-specialist noemen, maar dat zegt lang niet alles.

Geen loze beloften, maar realistische mogelijkheden.

Niemand kan je de nummer-één-positie in Google beloven, ook King niet. Wat wel altijd kan, is je website of webshop verfijnen. Scherper, beter en gebruiksvriendelijker maken, voor zowel bezoekers als zoekmachines. Zodat je duurzaam groeit – en langzaam maar zeker een online autoriteit wordt; een echte Koning(in).
Als dat je aanspreekt, is de SEO-scan van King absoluut iets voor jou. Zin om te beginnen?

Offerte aanvragen


Doe de Google Ads scan

Vraag vrijblijvend de Google Ads scan aan en kijk wat er beter kan!

Doe de Google Ads scan

DE 3 K'S VAN KING

  • Koninklijke service
  • Koning in SEA & SEO.
  • Klasse