SEO | King webmarketing

SEO

SEO

Trek ‘gratis’ meer bezoekers met SEO

De term SEO, oftewel Search Engine Optimalisation zal je als webshop eigenaar vast niet onbekend in de oren klinken. Dit is tenslotte een goede manier om ‘gratis’ bezoekers naar jouw webshop te lokken. En ja, we zeggen ‘gratis’ aangezien je dan wel niks hoeft te betalen voor een klik in zoekmachines, je zult wel tijd moeten investeren in de optimalisatie die je ook aan andere zaken had kunnen besteden. Om het nog maar niet te hebben over de aanschaf van die handige SEO tool.

Maar back to the point. Met een goed geoptimaliseerde webshop kun je over lange termijn bezoekers aantrekken, zonder maandelijks promotiekosten te hoeven betalen, en zo een stabiele business opbouwen.

Bezoekersaantallen uit SEO vallen toch tegen

Je hebt een handige online checklist gevolgd en wellicht nog een aantal video’s bekeken over SEO. Vervolgens ben je aan de slag gegaan om jouw Webshop zo hoog mogelijk in de resultaten van bijvoorbeeld Google te krijgen. Tevreden kijk je naar jouw SEO geoptimaliseerde webshop. Totdat je enige tijd later, incognito, een voor jou belangrijk zoekwoord opgeeft in Google en er achter komt dat je toch niet zo goed zichtbaar bent als dat je had gehoopt. De gegevens uit jouw webshop analyse tool bevestigen dit vermoeden door een lage waarde in het aantal organische website bezoekers te tonen.

Dat is pijnlijk. Vooral als jouw concurrenten wel hoog in de resultaten staan. Maar hoe kan dat nou? De oorzaken die wij dagelijks vaak tegenkomen zijn:

  • Het niet hebben van een goede on-page SEO;
  • Te hoog geschoten met de zoekwoorden;
  • Het hebben van slechte backlinks;
  • Te weinig inzicht in eigen vindbaarheid;
  • Kwaliteit & snelheid van de webshop is niet optimaal;
  • Geoptimaliseerd voor de verkeerde zoekopdracht;
  • En meer…

Hoe zorg je ervoor dat je SEO inspanningen wel worden beloond?

Alles begint met een goed plan waarin je onderzoek doet naar welke zoektermen zin hebben om je op te richten. Daarnaast is SEO ook niet meer een kwestie van simpel even wat zoekwoorden verwerken in je tekst en een goede titel en meta description opgeven. Nee! Er komt tegenwoordig veel meer bij kijken. Daarbij duurt het ook gewoon even voordat je het effect begint te merken. Je webshop moet namelijk autoriteit opbouwen en laten zien dat jij de meest relevante content levert voor de zoekopdracht.

Maak gebruik van een goede SEO campagne

Mocht je meer uit SEO willen halen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. We laten de ophaalbrug graag voor jou zakken zodat je niet meer bang hoeft te zijn voor SEO struikrovers. Door onze jarenlange ervaring weten we precies wat we moeten doen en kunnen we jou helpen je eigen SEO kasteel te bouwen die ondoordringbaar is voor je concurrentie. Zo kun ook jij koning worden van de zoekresultaten in jouw branche.

Offerte aanvragen


Doe de Google Ads scan

Vraag vrijblijvend de Google Ads scan aan en kijk wat er beter kan!

Doe de Google Ads scan

DE 3 K'S VAN KING

  • Koninklijke service
  • Koning in SEA & SEO.
  • Klasse