Webshop laten bouwen Friesland | King webmarketing

Webshop laten bouwen Friesland

Webshop laten bouwen Friesland

Webshop laten bouwen Friesland: King Webmarketing helpt je graag

Steeds meer Nederlandse consumenten winkelen online. Jij kunt hier als ondernemer van profiteren door een eigen webwinkel te starten, waar je jouw favoriete producten kunt verkopen aan de vele online shoppers in Nederland. Heb jij besloten dat je een eigen webshop wil beginnen? Dan helpt King Webmarketing je graag met webshop laten bouwen Friesland.

De webshops van King Webmarketing

King Webmarketing is al jaren gespecialiseerd in het bouwen van hoogwaardige, overzichtelijke en succesvolle webwinkels. Wij bouwen alleen webwinkels met een professioneel design, een overzichtelijk menu en uiteraard een goede backend. Webshops van onze hand zijn gemakkelijk te gebruiken, zowel door de consument als door de beheerder van de webwinkel. Daarnaast overtuigen onze online shops jouw klanten altijd om een aankoop te doen, simpelweg door enkele handige online marketing trucjes toe te passen.

Wij begrijpen dat iedere ondernemer andere wensen heeft bij webshop laten maken Friesland. Daarom bouwen wij geen kant-en-klare webwinkels die er altijd hetzelfde uit zien, maar stemmen wij jouw webwinkel helemaal af op jouw persoonlijke wensen, eisen en verwachtingen. Zo krijgt iedere ondernemer een unieke webwinkel, waar hij of zij voor honderd procent tevreden mee is.

King Webmarketing is zowel gespecialiseerd in het ontwikkelen van Magento webwinkels als het maken van complete WooCommerce shops. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur, maken wij een webwinkel in een van deze complete Content Management Systemen.

De werkwijze van King Webmarketing

King Webmarketing maakt voor iedere ondernemer een unieke webwinkel, maar wij werken wel altijd op dezelfde manier. Onze werkwijze kan het beste samengevat worden in de volgende zeven stappen:

  1. Een kennismaking met de ondernemer. Dit kan via de telefoon, maar ook face-to-face. Wij kunnen bij jou langskomen, maar je bent ook van harte welkom op ons kantoor. Als klant bepaal je zelf hoe en wanneer de kennismaking met King Webmarketing plaatsvindt.
  2. Een persoonlijk gesprek om jouw wensen, eisen en verwachtingen te achterhalen. Ook horen we graag meer over jouw (toekomstige) bedrijf, zodat we gericht advies kunnen geven over jouw perfecte online shop.
  3. Het aanbieden van een heldere en realistische offerte, zodat je precies weet waar je aan toe bent bij webshop laten maken Friesland door King Webmarketing.
  4. De start van het ontwikkelingsproces. Met jouw wensen, eisen en verwachtingen in ons achterhoofd gaan wij aan de slag met het ontwikkelen van jouw perfecte webshop.
  5. Het aanbieden van de eerste versie van de webwinkel en het verzamelen van feedback. Na het verzamelen van feedback, verwerken wij ieder afzonderlijk punt in jouw webwinkel. Na het opleveren van de online shop, krijg je op deze manier een webwinkel die voor honderd procent aan jouw eisen voldoet.
  6. Het plegen van onderhoud aan de webwinkel, zodat de shop goed blijft werken en zo veel mogelijk omzet kan genereren.
  7. Winst maken. De laatste stap van onze werkwijze is het leukst, aangezien je op dit moment echt winst gaat maken met jouw King Webmarketing shop. Dit is het moment waarop je jouw investering in een online shop terug gaat verdienen en lekker winst gaat maken!

Meer weten over onze werkwijze bij webshop laten maken Friesland? Neem dan contact met ons op, zodat wij al je vragen kunnen beantwoorden. Direct een afspraak maken? Dan kun je ook contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen


Doe de Google Ads scan

Vraag vrijblijvend de Google Ads scan aan en kijk wat er beter kan!

Doe de Google Ads scan

DE 3 K'S VAN KING

  • Koninklijke service
  • Koning in SEA & SEO.
  • Klasse