Webshop laten maken? - King Webmarketing doet het voor je!

Webshop laten maken

Webshop laten maken

Succesvolle webshop laten maken

Bij King ben je aan het juiste adres voor het laten bouwen van een prachtige, goed werkende webshop die omzet genereert. Webshops van onze hand zijn gemakkelijk te gebruiken en zetten jouw bezoekers om in klanten die kopen. Of je nu voor een kleine of grote webwinkel gaat, wij stemmen alles af op de unieke wensen van jouw bedrijf.

Magento webshops die scoren

Wij bouwen succesvolle webshops en maken hiervoor in de meeste gevallen gebruik van het bekende open-source CMS Magento. Magento webshops zijn geoptimaliseerd voor zoekmachine marketing en maken het beheren van je website een fluitje van een cent. Geef jouw klant de keuze uit uitgebreide betalingsmethoden als iDeal, Paypal en Creditcard en integreer handige verzendmethodes als TNT en UPS. De mogelijkheden zijn eindeloos. Magento is schaalbaar en bij een webshop die veel producten bevat geven wij de voorkeur aan Magento.

WooCommerce webshop

Ook met WooCommerce kunnen we bij King goed uit de voeten. Dit is een van de snelst groeiende e-commerce platformen ter wereld en kan jou uitkomst bieden wanneer je een webshop toe wilt voegen aan je bestaande WordPress site. Door met deze extensie te werken kunnen wij jouw webshop gedeelte helemaal naar wens ontwikkelen. Facturen en bonnen afdrukken kan met een druk op de knop en tevens bestaat er de mogelijk om je webshop van een vertaling optie te voorzien.
Ga je met ons een succesvolle webshop opzetten? Vul het contactformulier in of kom gelijk even langs!

Laat King voor je webshop zorgen

Bij King ontwerpen en bouwen we niet alleen webshops, ook helpen we je graag met het onderhoud. Zet ons in om jouw webshopvan de noodzakelijke maandelijkse up-to-dates te voorzien.
Dus, leun achterover, ontspan en laat ons het werk doen. Wij zorgen ervoor dat de belangrijke updates voor jouw Magento of WooCommerce webshop uitgevoerd worden. Of het gaat om security patches of een gehele installatie update, we got it.

Werkwijze

1 Kennismaking per telefoon of face-to-face (we komen bij je op locatie of bij ons op kantoor) Klant is koning
2 We willen je eerst leren kennen en daarna gericht advies geven
3 Een heldere offerte volgt
4 Wij gaan voor je aan de slag
5 Feedback uitwerken en afronden
6 onderhoud
7 Winst maken

Offerte aanvragen


Doe de Google Ads scan

Vraag vrijblijvend de Google Ads scan aan en kijk wat er beter kan!

Doe de Google Ads scan

DE 3 K'S VAN KING

  • Koninklijke service
  • Koning in SEA & SEO.
  • Klasse