Website laten maken? - King Webmarketing

 

Website laten maken

Wij creëren jouw perfecte website

Bij King maken we websites die gemakkelijk te gebruiken zijn en bezoekers omzetten in klanten. Je onderscheiden van de menigte is een belangrijk element om potentiële klanten te overtuigen voor jou en niet de concurrent te kiezen.
Voor aanvang van het creatieve proces investeren onze ontwerpers tijd om jouw bedrijf en doelgroep te leren kennen. We houden ervan om buitengewone ontwerpen te creëren die de noodzakelijke wow-factor oproepen. Bij King bouwen we van begin tot eind, zodat jouw website uniek en alleen voor jou is.   We zijn web marketing experts, niet alleen webdesigners
De experts van King weten precies wat er nodig is om een website te bouwen die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook resultaten in de toekomst levert. Websites van King zetten bezoekers om in klanten. Zodra jouw website gebouwd is adviseren we je graag hoe je deze potentiële klanten kunt vinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zoekmachine optimalisatie advies.

Full responsive website laten maken
Wie een website bij King laat maken kan kiezen uit veel mogelijkheden. We bouwen de meeste sites in WordPress, maar er kan ook voor een eigen CMS gekozen worden. Ook bieden wij de optie om jouw website uitstekend te laten beveiligen, je neemt hiervoor een SSL-certificaat af. Wil je meer weten over alle mogelijkheden en prijzen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Werkwijze (Zo doen we dat)

1 Kennismaking via telefoon of face-to-face (wij schenken heerlijke koffie!)
2 We bepalen samen een strategie die bij jouw bedrijf past
3 Een heldere offerte volgt
4 Showtime! Wij gaan voor je aan de slag
5 Feedback uitwerken en afronden
6 Champagne!

Offerte aanvragen


Doe de seo scan

Vraag vrijblijvend de SEO scan aan en kijk wat er beter kan!

Doe de seo scan

DE 3 K'S VAN KING

  • Koninklijke service
    Klant is altijd King. Ja, ook in het weekend.
  • Koning in Webshops & SEO.
    Op basis van een transpa-rante no nonsense aanpak.
  • Klasse
    Wij zijn oprecht betrokken, loyaal en werken met passie.